Αυτή η εκρηκτική άσκηση γυμνάζει όλο το πόδι σου και καίει το λίπος 2 φορές πιο γρήγορα - iefimerida.gr

Αυτή η εκρηκτική άσκηση γυμνάζει όλο το πόδι σου και καίει το λίπος 2 φορές πιο γρήγορα

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε έναν άλλο κόσμο οι γυναίκες θα ήμασταν απόλυτα συμβιβασμένες με το γεγονός, ότι τα πόδια μας αποτελούν ένα από τα σημεία του σώματος μας που είναι πολύ πιθανό να εμφανίσουν ατέλειες.

Γνωρίζοντας για την παρουσία τους και επειδή το παραπάνω αποτελεί μάλλον ουτοπία, φροντίζουμε να τα γυμνάζουμε συστηματικά, εφαρμόζοντας μια σειρά από ασκήσεις που σκοπό έχουν να τους χαρίσουν την επιθυμητή γράμμωση.

Παρόλα αυτά, για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο ανώτερο δυνατό επίπεδο, εκείνο που θα αναδεικνύει τις αναλογίες μας και θα ενισχύσει τη δύναμή των ποδιών, καίγοντας παράλληλα μεγάλο αριθμό θερμίδων, θα πρέπει να εντάξουμε στο ασκησιολόγιο μας εκείνη την άσκηση που θεωρείται πως βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες προτάσεις των trainers, μιας και καταφέρνει να συνδυάζει δύο βασικούς παράγοντες που οδηγούν στην επιτυχία: τη δύναμη με την ταχύτητα της κίνησης.

Δες την άσκηση που καίει το λίπος ή γυμνάζει το πόδι στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυμναστική γλουτοί μηροί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ