Επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ ο στόχος Βενιζέλου - Αλλάζει όνομα και σύμβολο - iefimerida.gr

Επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ ο στόχος Βενιζέλου - Αλλάζει όνομα και σύμβολο

Επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ ο στόχος Βενιζέλου - Αλλάζει όνομα και σύμβολο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με στόχο να αλλάξει τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ και να προχωρήσει στην ουσιαστική του επανίδρυση θα πορευτεί ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στο δρόμο για την διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος αλλά και στην επόμενη μέρα, εφόσον πετύχει το στόχο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο κ. Βενιζέλος έχοντας αντιληφθεί τον σοβαρό προβληματισμό των μελών αλλά και των φίλων του ΠΑΣΟΚ για τον δημοσκοπικό του κατήφορο, σκοπεύει να κάνει κινήσεις που θα αλλάξουν την γκρίζα εικόνα του κόμματος όπως διαμορφώθηκε τα τελευταία δύο χρόνια υπό την ηγεσία του κ. Γιώργου Παπανδρέου.

«Θα σώσουμε την παράταξη. Θα ξαναφτιάξουμε μια προοδευτική πλειοψηφία μεταρρυθμίσεων και υπευθυνότητας που θα είναι ταυτόχρονα και αποτελεσματική», λένε άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον κ. Βενιζέλο. «Θα αλλάξουν όλα. Από το όνομα και το σύμβολο μέχρι τις νοοτροπίες στελεχών που οδήγησαν σε πολλές περιπτώσεις στα σημερινά αδιέξοδα» συμπληρώνουν.

«Υπάρχει σχέδιο για να επανασυστήσουμε την παράταξη» λένε οι ίδιοι συνεργάτες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υποστηρίζουν πως «το στοίχημα της χώρας θα το κερδίσει όποιος μιλά με ειλικρίνεια και λέει την αλήθεια. Από αυτό θα κριθεί η παράταξη».

Ο κ. Βενιζέλος θα κινηθεί στο τρίπτυχο: υπευθυνότητα, μεταρρυθμίσεις, προοδευτικότητα. «Υπευθυνότητα γιατί πρέπει να είμαστε συνεπείς με τις δεσμεύσεις, μεταρρυθμίσεις γιατί χωρίς αυτές η χώρα δεν επιβιώνει και προοδευτικότητα, κυρίως ηθικά, γιατί ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε ακόμη κι όταν δεν μπορούμε».

Σε ότι αφορά την συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ όπως εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις, οι συνεργάτες του κ. Βενιζέλου λένε: «Αναγκαζόμαστε να λάβουμε πολύ δύσκολες αποφάσεις, αποφάσεις που μας φέρνουν σε μετωπική σύγκρουση με μεγάλα τμήματα της παραδοσιακής κοινωνικής βάσης του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για έναν συναισθηματικό, ηθικό, πολιτικό και εκλογικό ακρωτηριασμό, που το ΠΑΣΟΚ υφίσταται στο όνομα της σωτηρίας της χώρας. Κάνουμε μεγάλο αγώνα για να διαφυλαχθεί η αξιοπρέπεια, η αξιοπιστία και η υπερηφάνεια του λαού μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ