Χιόνια, βροχές και τσουχτερό κρύο σε όλη την Ελλάδα - iefimerida.gr

Χιόνια, βροχές και τσουχτερό κρύο σε όλη την Ελλάδα

κακοκαιρία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερχεται και νέο κύμα κακοκαιρίας σήμερα ενώ σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία τα φαινόμενο θα συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή. Για σήμερα τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι χιονοπτώσεις στα ανατολικά της χώρας. Σε Θεσσαλία, Σποράδες, ανατολική Στερεά και βόρεια Εύβοια θα πέσει πυκνό χιόνι, ενώ βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα χτυπήσουν στα νότια. Στα πελάγη θα πνέουν θυελλώδεις άνεμοι, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή πτώση.

Στην Αττική θα πέσουν χιόνια στα ορεινά, αλλά και σε πεδινές περιοχές στα βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχει βροχές, ακόμα και χιονόνερο. Οι άνεμοι βόρειοι 6 με 7 και στα ανατολικά 8 με 9 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 6 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη οι μετεωρολόγοι περιμένουν νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -1 έως 2 βαθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ