Bild: «Γιγαντώνονται» τα αντιγερμανικά συναισθήματα στην Ελλάδα [βίντεο] - iefimerida.gr

Bild: «Γιγαντώνονται» τα αντιγερμανικά συναισθήματα στην Ελλάδα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο των γερμανικών ΜΜΕ, κάνουν εικόνες από τις σημερινές πορείες και απεργειακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στις οποίες απεικονίζονται πολίτες να καίνε την γερμανική αλλά και την ναζιστική σημαία, κάνοντας λόγο για αύξηση των «αντιγερμανικών συναισθημάτων».

Όπως δημοσιεύεται στο enikos.gr που επικαλείται δημοσίευμα της γερμανικής λαϊκής εφημερίδας «Bild», μερικές εκατοντάδες διαδηλωτών ήθελαν να προκαλέσουν τις εντυπώσεις, με το να κάψουν την γερμανική σημαία, μαζί με μία ναζιστική φωνάζοντας «Εξαφανίστε από εδώ τους Ναζί».

Bild: «Γιγαντώνονται» τα αντιγερμανικά συναισθήματα στην Ελλάδα [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η γερμανική εφημερίδα κάνει την εκτίμηση μάλιστα πως εντός της ελληνικής κοινωνίας έχουν γιγαντωθεί τα αντιγερμανικά συναισθήματα. Οι Έλληνες εμφανίζονται ενοχλημένοι από την πρόταση διορισμού επιτρόπου στην Ελλάδα, και για αυτόν τον λόγο οι ελληνικές εφημερίδες κάνουν λόγο για εγκαθίδρυση «τέταρτου Ράιχ».

Bild: «Γιγαντώνονται» τα αντιγερμανικά συναισθήματα στην Ελλάδα [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Bild: «Γιγαντώνονται» τα αντιγερμανικά συναισθήματα στην Ελλάδα [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ