Οι ορμόνες που ευθύνονται για τα παραπανίσια σου κιλά - iefimerida.gr

Οι ορμόνες που ευθύνονται για τα παραπανίσια σου κιλά

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν σκεφτείς να αυξήσεις για άλλη μια φορά τη δυσκολία της γυμναστικής που ακολουθείς, για να ιδρώσεις περισσότερο και να «κάψεις θερμίδες», διάβασε για τις ορμόνες που ευθύνονται για την αύξηση του σωματικού σου βάρους.

Ακόμα κι αν προσπαθείς εδώ και αρκετό διάστημα να εφαρμόσεις ένα πολύ θρεπτικό και υγιεινό για τον οργανισμό σου πρόγραμμα διατροφής και να το συνδυάσεις παράλληλα με τακτική σωματική άσκηση, είναι πιθανό να παρατηρήσεις ότι ο δείκτης στη ζυγαριά παραμένει κολλημένος στα ίδια κιλά.

Τα επίμονα περιττά κιλά μπορεί να είναι τελικά αποτέλεσμα των ορμονικών ανισορροπιών που είναι ικανές να σαμποτάρουν όλη τη διαδικασία απώλειας βάρους. Για να καταφέρεις να τις ελέγξεις, να τις απενεργοποιήσεις, να διορθώσεις το πρόβλημα που σου δημιουργούν και να νιώσεις πολύ καλύτερα και ευχάριστα με την εικόνα σου, μάθε ποιες είναι αυτές -πέρα από την ινσουλίνη -και πώς επηρεάζονται από τη διατροφική σου συμπεριφορά.

Διάβασε ποιες είναι οι ορμόνες που επηρεάζουν το βάρος σου στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ