Αφράτη πίτα με κολοκυθάκια - iefimerida.gr

Αφράτη πίτα με κολοκυθάκια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία σχέση με την κλασική κολοκυθόπιτα με φύλλο. Εδώ έχουμε ένα αφράτο πιάτο, σαν λουκούμι.

Είναι ένα flan, όπως λένε οι γάλλοι σεφ, δηλαδή ένα αφράτο αλμυρό πιάτο, εύκολο να γίνει με φρέσκα κολοκυθάκια.

Υλικά

  • 4 κολοκυθάκια
  • 1 κρεμμύδι
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • 3 αυγά
  • 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι και πιπέρι
Αφράτη πίτα με κολοκυθάκια | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Ζεστάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς, πλύντε τα κολοκυθάκια και κόψτε τα σε λεπτές ροδέλες
  • Καθαρίστε και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι
  • Σε κατσαρόλα ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και ροδίστε το κρεμμύδι με τα κολοκυθάκια
  • Σε μπολ χτυπήστε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος, ρίξτε αλάτι και πιπέρι, προσθέστε τα κολοκυθάκια
  • Περιχύστε την ζύμη σε φόρμα σιλικόνης και ψήστε στον φούρνο  για 30 λεπτά
Αφράτη πίτα με κολοκυθάκια | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή αφράτη πίτα κολοκυθάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ