Ενα εκ. ευρώ ζητά ο Εφραίμ από το Βαξεβάνη - Δεν κάνει αγωγή στην ΕΡΤ - iefimerida.gr

Ενα εκ. ευρώ ζητά ο Εφραίμ από το Βαξεβάνη - Δεν κάνει αγωγή στην ΕΡΤ

ηγούμενος Εφραίμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η κόντρα του ηγούμενου Εφραίμ και του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη με αφορμή επεισόδιο της εκπομπής το «κουτί της Πανδώρας». Ο Εφραίμ έχει κάνει αγωγή σε βάρος του δημοσιογράφου ζητώντας του ένα εκατομμύριο ευρώ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Κώστας Βαξεβάνης απάντησε στον ηγούμενο Εφραίμ με μήνυμα στο λογαριασμό του στο twitter.

«Η αγωγή που αναφέρεται ακόμη και σε δημοσιεύματα πριν από 3 χρόνια, φτάνει τις 48 σελίδες και υποστηρίζει πως έχει συκοφαντηθεί, ενώ έχει θιγεί η τιμή και η υπόληψή του. Αν και η αγωγή δεν μπορεί να σταθεί νομικά, αφού όσα έχουν γραφτεί στηρίζονται σε πραγματικά γεγονότα, δύο πράγματα είναι σημαντικά. Πρώτο: δεν γίνεται αγωγή και στα μέσα ενημέρωσης που φιλοξένησαν τις αποκαλύψεις αλλά μόνο στον Κώστα Βαξεβάνη.

Δεύτερο: γίνεται πρόχειρα και εσπευσμένα μετά την εκπομπή για το Βατοπέδι που προβλήθηκε στην ΕΡΤ και συντονίζεται με προσπάθειες που γίνονται για μία ακόμη φορά να κοπεί η εκπομπή. Ο Εφραίμ καταφεύγει σε αγωγές αλλά αρνείται κατ' επανάληψη να απαντήσει στα ντοκουμέντα που βγάζουμε παρά τις προσκλήσεις μας. Κάνει, λοιπόν, μια απέλπιδα προσπάθεια να καμφθεί όποια δημοσιογραφική προσπάθεια γίνεται για την αποκάλυψη του σκανδάλου και την προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών, κυρίως των πολιτικών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ