Τσίπρας: «Η παραίτηση Παπαδήμου δεν είναι απειλή αλλά λαϊκή επιταγή» - iefimerida.gr

Τσίπρας: «Η παραίτηση Παπαδήμου δεν είναι απειλή αλλά λαϊκή επιταγή»

Αλέξης Τσίπρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρά λόγια απάντησε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σχετικά με το ενδεχόμενο παραίτησης του Λουκά Παπαδήμου δηλώνοντας πως η απομάκρυνση του πρωθυπουργού δεν είναι απειλή αλλά λαϊκή επιταγή.

«Έμαθα ότι ο Πρωθυπουργός απειλεί για παραίτηση. Τον καλώ να συνειδητοποιήσει ότι αυτό δεν είναι απειλή. Είναι λαϊκή επιταγή και εθνική ανάγκη. Αφού ο ίδιος και η κυβέρνησή του δεν μπορούν να υπερασπιστούν την κυριαρχία της χώρας και το δημόσιο συμφέρον, τότε ας αφήσουν τον ίδιο το λαό με την ετυμηγορία του να το πράξει», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, «να συνειδητοποιήσουν τις μεγάλες τους ευθύνες. Είναι φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος. Όλοι είναι συνυπεύθυνοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ