Παπαδήμος: Συμφωνήστε με όλα αλλιώς παραιτούμαι - iefimerida.gr

Παπαδήμος: Συμφωνήστε με όλα αλλιώς παραιτούμαι

Παπαδήμος: Όλα ή τίποτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πιο κρίσιμη σύσκεψη για το μέλλον της χώρας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Καρατζαφέρης κάτω από ασφυκτική πίεση καλούνται να αποφασίσουν τη στάση τους απέναντι στις επώδυνες απαιτήσεις των δανειστών μας .

Η τρόικα απαιτεί την πλήρη συμφωνία όλων και την συγκατάθεσή τους για όλα τα σκληρά μέτρα που θα ψηφισθούν για να κλειδώσει το PSI και κατ' επέκτασιν η δανειακή σύμβαση ώστε να αποτραπεί η άτακτη χρεοκοπία της χώρας.

Όλα τα «καυτά» θέματα, όπως οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα, οι επικουρικές συντάξεις, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, οι απολύσεις στο Δημόσιο, οι περικοπές στις παροχές των ΔΕΚΟ, θα τεθούν επί τάπητος στη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών .

O Λουκάς Παπαδήμος μάλιστα εξετάζει την πιθανότητα να παραδώσει την εντολή αν στην συνάντηση το Σάββατο με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς δεν υπάρξει συμφωνία για τα μέτρα που θα ληφθούν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός έχει ενοχληθεί απο τις διαρροές αλλα και από δημόσιες τοποθετήσεις και από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση και εξετάζει την πιθανότητα, αν αύριο τεθούν εμπόδια στην πορεία για την υπογραφή της δανειακής σύμβασης να παραδώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ