Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό με «διαστημική» φόρμα Versace [εικόνες]

Μία εμφάνιση που μόνο πριγκιπική δεν έμοιαζε έκανε η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό με τον άνδρα της, πρίγκιπα Αλβέρτο τον 2ο, που παρευρέθησαν στο 69ο Red Cross Ball Gala που γίνεται στο Μόντε Κάρλο.

Με ντύσιμο... υπερπαραγωγή, οι γαλαζοαίματοι πιο πολύ θύμιζαν ζευγάρι του Χόλιγουντ, κάνοντας και οι δύο προχωρημένες στιλιστικές επιλογές.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ξεχώρισε με το λευκό πουκάμισο και το κρεμ σακάκι, το οποίο ήρθε σε αντίθεση με το μαύρο παντελόνι του και κυρίως με το βυσσινί παπιγιόν του.

Τα βλέμματα όμως τράβηξε η πριγκίπισσα Σαρλίν, η οποία έκανε μία πιο φουτουριστική εμφάνιση, λάμποντας μέσα στη Versace ασημένια ολόσωμη φόρμα της.

Έχοντας στράπλες αυστηρό κόψιμο στο μπούστο και πιο αέρινη γραμμή στο τελείωμα, η πριγκίπισσα έκανε ομολογουμένως μία αρκετά σέξι εμφάνιση, ξεφεύγοντας από τα αυστηρά ταγέρ και τις μονοκόμματες φούστες.

Τα κοντά μαλλιά της, χτενισμένα προς τα πίσω, και το έντονο μακιγιάζ στα μάτια της έκαναν ακόμη πιο ροκ το αποτέλεσμα, ενώ οι πόζες της στους φωτογράφους αποδείκνυαν πως η ίδια δεν ήταν -τουλάχιστον για εκείνη τη βραδιά- μια συμβατική πριγκίπισσα.

Βέβαια δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια, με πολλά από τα διεθνή Μέσα να αναφέρουν πως το ζευγάρι ήταν κακόγουστα ντυμένο και αταίριαστο.

Φωτογραφίες: AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MONAKO πριγκίπισσα Σαρλίν εμφάνιση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ