Συρία: Σκοτώθηκε από βόμβες του ISIS ο ανταποκριτής του RT -«Ω Θεέ μου» η τελευταία του ανάρτηση [εικόνες] - iefimerida.gr

Συρία: Σκοτώθηκε από βόμβες του ISIS ο ανταποκριτής του RT -«Ω Θεέ μου» η τελευταία του ανάρτηση [εικόνες]

Φωτογραφία: Khaled G. Alkhateb © Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 25χρονος δημοσιογράφος ανταποκριτής του Russian Today,σκοτώθηκε στη Συρία από βομβαρδισμό του ISIS.

Από τα πυρά, τραυματίστηκε και ο καμεραμάν που τον συνόδευε Μουουτάζ Γιακούμπ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο Γιασκούμπ δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

O Καλέμπ Αλκατέμπ είχε συνάψει πρόσφατα συμφωνία με το ρωσικό δίκτυο και κάλυπτε το ρεπορτάζ για την επέλαση του συριακού στρατού στην επαρχία Χομς.

Η τελευταία απευθείας ανταπόκρισή του από την πόλη αλ Σούκνα ήταν μόλις πριν από έξι ώρες. Το τελευταίο του σχόλιο, το οποίο ανέβασε στο Facebook, μαζί με την ένδειξη από το google earth της τοποθεσίας που βρισκόταν, ήταν... «ω Θεέ μου». Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του και μόλις πριν λίγη ώρα πιστοποιήθηκε ο θάνατός του.

Η αρχισυντάκτρια του RT δήλωσε ότι ο θάνατος του δημοσιογράφου είναι ένα πολύ θλιβερό γεγονός για όλους στο τηλεοπτικό δίκτυο. Είπε μάλιστα ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του RT που ένας συνεργάτης του καναλιού σκοτώνεται σε εμπόλεμη ζώνη.

Συρία: Σκοτώθηκε από βόμβες του ISIS ο ανταποκριτής του RT -«Ω Θεέ μου» η τελευταία του ανάρτηση [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Συρία: Σκοτώθηκε από βόμβες του ISIS ο ανταποκριτής του RT -«Ω Θεέ μου» η τελευταία του ανάρτηση [εικόνες] | iefimerida.gr 1

قناة RT العربية تنعي مراسلها خالد الخطيب الذي قتل بنيران تنظيم داعش بريف حمص الشرقي#rtarabichttps://t.co/n3OTgeoIiO

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ