Αγωγή Εφραίμ στον Κώστα Βαξεβάνη, του ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ - iefimerida.gr

Αγωγή Εφραίμ στον Κώστα Βαξεβάνη, του ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια του Κώστα Βαξεβάνη έφτασε η αγωγή που κατέθεσε για την εκπομπή του Το Κουτί της Πανδώρας, ο ηγούμενος Εφραίμ, και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο δημοσιογράφος μέσω twitter, το ποσό της αποζημίωσης που διεκδικεί ο Εφραίμ με την αγωγή του είναι 1 εκατομμύριο ευρώ.
Ο Κώστα Βαξεβάνης έγραψε χαρακτηριστικά: «Ανακοίνωση: Ο πανάγιος Εφραίμ, μόλις έστειλε αγωγή με την οποία μου ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ. Πώς λένε στις πίστες; Δικό σας...»! Είχε προηγηθεί εξώδικο του ηγουμένου Εφραίμ, που ζητούσε να μην προβληθεί η εκπομπή Το Κουτί της Πανδώρας για το Βατοπέδι. Πάντως ο Κώστας Βαξεβάνης αντιμετώπισε την αγωγή με χιούμορ και έγραψε ύστερα από λίγο και πάλι στο twitter: «Γράφω την δεύτερη εκπομπή για το Βατοπέδι.Μόλις τελειώσω,σας υπόσχομαι όλη την Ιερή Αγωγή του Εφραιμ εναντίον μου για να γελάσετε λίγο»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ