Οι πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ μιλούν για τη μητέρα τους και συγκινούν -Δείτε το βίντεο - iefimerida.gr

Οι πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ μιλούν για τη μητέρα τους και συγκινούν -Δείτε το βίντεο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

20 χρόνια πέρασαν από τον θάνατο της Νταϊάνα και το τηλεοπτικό κοινό της Βρετανίας είχε την ευκαιρία να απολαύσει για πρώτη φορά, τα δύο παιδιά της, τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον Πρίγκιπα Χάρι, να μιλούν για όσα έζησαν δίπλα της.

Ήταν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βρετανικής τηλεόρασης. Αυτό τουλάχιστον αποτυπώθηκε στα social media από χιλιάδες Βρετανούς χρήστες, οι οποίοι παρακολούθησαν το ειδικό αφιέρωμα της ITV.

Τα δύο αδέρφια, μοιράστηκαν για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα αναμνήσεις και στιγμές από τη ζωή τους με τη μητέρα τους, η οποία έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο πριν από 20 χρόνια.

Το ντοκιμαντέρ έφερε στην επιφάνεια άγνωστες ιστορίες. Όπως παραδέχθηκε ο Πρίγκιπας Χάρι, η Νταϊάνα τον συμβούλευε πάντα «Να είσαι όσο ζωηρός θέλεις αλλά να φρόντισε να μην σε πιάσουν ποτέ» ενώ ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε πως στα 12α γενέθλιά του, η μητέρα του είχε φροντίσει να έρθουν επίσκεψη στο σπίτι η Ναόμι Κάμπελ, η Σίντι Κρόφορντ και η Κρίστι Τέρλινγκτον, τοπ μόντελ της εποχής τα οποία ο πιτσιρικάς τότε Γουίλιαμ λάτρευε έχοντας αφίσες τους στο δωμάτιό του.

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίστηκε και ο Έλτον Τζον, επιστήθιος φίλος της Νταϊάνα ενώ ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ παραδέχθηκε πως συχνά τα βράδια λέει στα παιδιά του ιστορίες από τη γιαγιά τους, προσπαθώντας να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη της.

Οι πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ μιλούν για τη μητέρα τους και συγκινούν -Δείτε το βίντεο | iefimerida.gr 0

Τα δύο αδέρφια δεν έκρυψαν ότι είχαν την επιθυμία να μιλήσουν δημόσια για τη μητέρα τους προκειμένου ο κόσμος να μάθει για την αληθινή αγάπη της προς τους δύο ενώ εκατοντάδες ήταν στο twitter τα μηνύματα αγάπης.

Οι πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ μιλούν για τη μητέρα τους και συγκινούν -Δείτε το βίντεο | iefimerida.gr 1
Οι πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ μιλούν για τη μητέρα τους και συγκινούν -Δείτε το βίντεο | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ