Το μανικιούρ «πρόδωσε» τον Αλέξανδρο Παρθένη - iefimerida.gr

Το μανικιούρ «πρόδωσε» τον Αλέξανδρο Παρθένη

Αλέξανδρος Παρθένης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γάμος του Αλέξανδρου Παρθένη και της Κατερίνας Θάνου έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα, καθώς το ζευγάρι ήθελε να βρίσκονται στο πλευρό τους λίγοι καλοί φίλοι. Ωστόσο λέγεται πως μία συνήθεια που έχει ο Αλέξανδρος Παρθένης, πρόδωσε τις προθέσεις του.

Μία ημέρα πριν από το γάμο πήγε να περιποιηθεί τα νύχια του. Αν και είναι το γνωστό μοντέλο έχει αυτή τη συνήθεια εδώ και αρκετά χρόνια, η συμπεριφορά ήταν πρόδιδε πως κάτι καλό θα συμβεί.

Τον γάμο του ζευγαριού έκανε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, ο οποίος δήλωσε «Με πλησίασαν λίγες μέρες μέρες πριν, μου ζήτησαν να κάνω τον γάμο και φυσικά είπα με μεγάλη μου χαρά»!

Στη συνέχεια το ζεύγος Παρθένης – Θάνου, με τις βέρες στο δεξί πήγαν στο γνωστό στέκι της Γλυφάδας όπου εργάζεται ο Αλέξανδρος για να διασκεδάσουν με τους φίλους τους, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο προπονητής Χρήστος Τζέκος και ο Μάκης Δελαπόρτας. Συνολικά δεκαπέντε άτομα ήταν στη λίστα των καλεσμένων, οι οποίοι απόλαυσαν κόκκινο κρασί, σούσι και σαλάτες ενώ η μεγάλη άσπρη γαμήλια τούρτα σε σχήμα καρδιάς έγραφε επάνω «just married».

Αγνωστο παραμένει ακόμα που θα πάνε ταξίδι του μέλιτος οι νεόνυμφοι, αν και οι φήμες θέλουν να αργεί το ταξίδι αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους δεν τους επιτρέπουν να λείψουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ