Η Ιβάνκα Τραμπ έκανε πάρτι στην κόρη της και σέρβιρε το πιο αμφιλεγόμενο σνακ του πλανήτη - iefimerida.gr

Η Ιβάνκα Τραμπ έκανε πάρτι στην κόρη της και σέρβιρε το πιο αμφιλεγόμενο σνακ του πλανήτη

Instagram/IvankaTrump
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H κόρη της Ιβάνκα Τραμπ έγινε 6 ετών, αλλά η Ιβάνκα είναι αυτή που κατάφερε να κλέψει (πάλι) την παράσταση. Για την ακρίβεια, ένα από τα «σνακ» που προσέφερε στο πάρτι γενεθλίων.

Το απόγευμα της Δευτέρας η Ιβάνκα Τραμπ οργάνωσε πάρτι γενεθλίων στην κόρη της, Αραμπέλα, η οποία έγινε 6 ετών. Έβαλε χρωματιστά σημαιάκια, άπλωσε τραπεζομάντιλα με παιδικούς ήρωες, ανέβασε και μια πολύ γλυκιά γιορτινή φωτογραφία στο λογαριασμό της Instagram μαζί με την κόρη της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivanka Trump (@ivankatrump) στις Ιούλ 17, 2017, 5:15μμ PDT

Όλα καλά και σωστά μέχρι εδώ.

Θα ήταν άλλο ένα παιδικό πάρτι που θα έμπαινε στο ημερολόγιο των κανονικών και συνηθισμένων παιδικών πάρτι όλου του πλανήτη, αν η Ιβάνκα δε σέρβιρε ένα «φαγητό», έστω «σνακ» που για να το φάει κάποιος ή πρέπει να είναι πολύ μεθυσμένος ή να μην έχει την αίσθηση της γεύσης. Κάτι μας λέει, ότι σε ένα πάρτι με εξάχρονα, δεν θα μπορούσε να υφίσταται τίποτα από τα δύο.

Μάλιστα ένιωθε τόσο περήφανη γι' αυτό το συνδυασμό;/ «είδος φαγητού»;/ «παραλήρημα γεύσης»/ δεν ξέρουμε τι άλλο χαρακτηρισμό να δώσουμε, που το ανέβασε στα stories της στο Instagram!

Δες τι σέρβιρε η Ιβάνκα Τραμπ στο πάρτι της κόρης της και προκάλεσε αποστροφή σε όλους στο ΒΟVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ