ΣΒΑΠ: Ανάγκη για καθολική «εκστρατεία» προσέλκυσης επενδύσεων - iefimerida.gr

ΣΒΑΠ: Ανάγκη για καθολική «εκστρατεία» προσέλκυσης επενδύσεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οι μεταρρυθμίσεις, όπως και αυτή του Επιμελητηριακού θεσμού ας δώσουν έναυσμα για μια καθολική «εκστρατεία» κάθε μορφής κινητοποίησης Πολιτείας και παραγωγικών τάξεων για επενδύσεις και ανάπτυξη», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς, Δημήτρης Μαθιός.

«Έχουμε θέσει και στο παρελθόν ως ανάγκη για τις επενδύσεις στην μεταποίηση, σε όλη την χώρα, να χρησιμοποιηθούν τα Επιμελητήρια και ως «εργαλεία» πάταξης της γραφειοκρατίας επισημαίνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου και προσθέτει:

«Η Επιμελητηριακή μεταρρύθμιση που επιχειρεί η κυβέρνηση ας είναι η απάντηση σε προκλήσεις για ανάπτυξη τώρα που η χώρα οφείλει να μην καθηλωθεί από οποιασδήποτε άλλης μορφής προκλήσεις και απειλές για την ηρεμία της οικονομίας μας" πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ κ. Δημήτρης Μαθιός στην παραπάνω τοποθέτησή του, με την ευκαιρία των μεταρρυθμίσεων και στο καθεστώς λειτουργίας των Επιμελητηρίων, και υπογράμμισε:

  • Να ξεπεράσουμε μειοψηφικές απόψεις της Δημόσιας Διοίκησης που με θολά επιχειρήματα περιβαλλοντικών και άλλων στόχων αποδυναμώνουν την διαφαινόμενη νέα τάση εκδήλωσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.
  • Να χαρακτηρίσουμε ως αντικίνητρα τις αδυναμίες επιτάχυνσης των αδειοδοτήσεων και των συνεργασιών της ιδιωτικής πρωτοβουλίας με την Πολιτεία στις αναπτυξιακές ανάγκες της οικονομίας.
  • Να εγκαινιάσουμε μια νέα μορφή διαλόγου με τις παραγωγικές τάξεις με στόχο την άμεση και με ταχύτατο χρονοδιάγραμμα, την επίλυση εμφανών εμποδίων σε όλο το φάσμα της ανάπτυξης.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΒΑΠ ΜΑΘΙΟΣ επενδύσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ