«Είμαι ερωτευμένη με τον καπετάνιο του Costa Concordia» - iefimerida.gr

«Είμαι ερωτευμένη με τον καπετάνιο του Costa Concordia»

Ιταλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το εγκώμιο του καπετάνιου του Costa Concordia συνεχίζει να πλέκει η Μολδαβή Ντομνίκα Τσεμορτάν, η οποία κατά την διάρκεια της ανάκρισής της από τους εισαγγελείς του Γκροσέτο, δήλωσε ερωτευμένη με τον Φραντσέσκο Σκετίνο.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Τσεμόρταν είχε ανέβει στο πλοίο στις 13 Ιανουαρίου στο λιμάνι της Τσιβιταβέκια, σε απόσταση 50 χλμ. από την Ρώμη και, όπως προέκυψε από τις έρευνες, δεν διέθετε καμπίνα. Προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκαν στην καμπίνα του Σκετίνο.

Η νεαρή Μολδαβή συνεχίζει να υπερασπίζεται τον Σκετίνο, ο οποίος φέρεται να εγκατέλειψε το πλοίο λίγο μετά τα μεσάνυχτα και να δηλώνει ότι «με τις ενέργειές του έσωσε την ζωή χιλιάδων ανθρώπων». Ο Σκετίνο κατηγορείται για εξ αμελείας ανθρωποκτονία και εγκατάλειψη πλοίου στην υπόθεση του ναυαγίου του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia.

Δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο επισημαίνουν ότι πλέον γίνεται σαφές για ποιο λόγο η Τσεμόρταν (που στο παρελθόν είχε δουλέψει ως υπάλληλος σε καράβια της συγκεκριμένης πλοιοκτήτριας εταιρίας) ήταν κοντά στον καπετάνιο στην γέφυρα την στιγμή της παρακινδυνευμένης και τελικά μοιραίας αλλαγής πορείας πλεύσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ