Τι ζήτησε ο Βενιζέλος από τον Γιώργο Παπανδρέου - iefimerida.gr

Τι ζήτησε ο Βενιζέλος από τον Γιώργο Παπανδρέου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρουσία του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και κορυφαίο στέλεχος Ευάγγελο Βενιζέλο.
Αν και η επίσημη δικαιολογία της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του κ. Παπανδρέου για τα ζητήματα του PSI και της δανειακής σύμβασης έγινε εκτενής συζήτηση για τα εσωκομματικά με αφορμή και τη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, το απόγευμα.

Ο κ. Βενιζέλος, μετά και την εξασφάλιση της στήριξης στην προεδρική του υποψηφιότητα από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο συζήτησε με τον κ. Παπανδρέου να επιταχυνθούν οι εσωκομματικές εξελίξεις στο κόμμα αλλά και το ενδεχόμενο να υπάρξει διαφοροποίηση στις διαδικασίες.

Αυτό που επίσης του ζήτησε είναι να μην ευνοήσει την πολυδιάσπαση των υποψηφιοτήτων που στη συγκεκριμένη συγκυρία θα προκαλέσουν εσωκομματική πόλωση και ενδέχεται να ευτελίσουν τη διαδικασία.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Βενιζέλος κατευθύνθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για να συνεργαστεί με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ