Δέσμευσαν πάνω από 1.000 κιλά έδεσμα γιαουρτιού και ντομάτες στον Πειραιά - iefimerida.gr

Δέσμευσαν πάνω από 1.000 κιλά έδεσμα γιαουρτιού και ντομάτες στον Πειραιά

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποσότητες ντομάτας και εδέσματος γιαουρτιού εντόπισαν και δέσμευσαν ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Σε έλεγχο που διενήργησαν οι ειδικοί σε επιχείρηση εμπορίου αγροτικών προϊόντων του Πειραιά, εντοπίστηκαν και δεσμεύτηκαν ως μη κανονικά 77 χαρτοκιβώτια με ντομάτες βάρους 1.603 κιλών, επειδή το προϊόν δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των διατάξεων της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας ως προς τη σήμανση.

Επίσης κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε ψυκτική αποθήκη του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και δέσμευσαν ως μη κανονικά 237 πλαστικά δοχεία των 5 κιλών με εδέσματα γιαουρτιού συνολικού βάρους 1.185 κιλών, επειδή το συγκεκριμένο προϊόν επίσης δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των διατάξεων της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας ως προς τη σήμανση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ