280.000 άτομα από 57 χώρες οι επισκέπτες της documenta 14 στην Αθήνα - iefimerida.gr

280.000 άτομα από 57 χώρες οι επισκέπτες της documenta 14 στην Αθήνα

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώνεται στις 16 Ιουλίου η έκθεση της documenta 14 στην Αθήνα και συνεχίζεται μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου στο Κάσελ της Γερμανίας.

Έως το τέλος Ιουνίου, η έκθεση είχε δεχθεί περίπου 280.000 επισκέψεις στους περισσότερους από 40 εκθεσιακούς χώρους της, τις εκδηλώσεις, τις συναυλίες, τα έργα σε δημόσιους χώρους.

Σύμφωνα με τη στατιστική ανάλυση επισκεπτών, που πραγματοποιείται από το Πανεπιστήμιο του Κάσελ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, με επικεφαλής τον καθηγητή Michael Hellstern ο οποίος διεξάγει εδώ και 20 χρόνια την έρευνα επισκεπτών της documenta, το 47% των επισκεπτών είναι Έλληνες, 25% Γερμανοί, ενώ οι υπόλοιποι επισκέπτες προέρχονται από 57 χώρες από όλον τον κόσμο.

Οι επισκέψεις μετρώνται από τις 6 Απριλίου 2017, στις εισόδους κάθε εκθεσιακού χώρου, εσωτερικού ή δημόσιου, αλλά και κάθε εκδήλωσης (performance, συναυλία, ομιλία κ.λπ.) στο πλαίσιο της documenta 14.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Documenta 14 Αθήνα Κάσελ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ