Aπειλεί να φύγει από την κυβέρνηση ο Καρατζαφέρης...λόγω των φυλακών - iefimerida.gr

Aπειλεί να φύγει από την κυβέρνηση ο Καρατζαφέρης...λόγω των φυλακών

Aπειλεί να φύγει από την κυβέρνηση ο Καρατζαφέρης...λόγω των φυλακών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύσκεψη με τα κυβερνητικά στελέχη του ΛΑΟΣ συγκαλεί εκτάκτως για την Τετάρτη στις 10:30 το πρωί στα γραφεία του κόμματος, ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης. Αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι η εξέταση των δεδομένων που προέκυψαν από την πρόθεση του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάνου να περάσει το νομοσχέδιο που προβλέπει μεταξύ άλλων την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Στενός συνεργάτης του κ. Καρατζαφέρη ανέφερε ότι ο πρόεδρος του κόμματος «είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος με τις μεθοδεύσεις των υπουργών του ΠΑΣΟΚ και ειδικά με τον κ. Παπαϊωάννου και την εμμονή του στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο που διχάζει τη Βουλή σε μια στιγμή που απαιτείται ενότητα, ενόψει μιας σκληρής διαπραγμάτευσης για τη χώρα».

Το ίδιο στέλεχος δεν απέκλεισε μια πιθανή αποχώρηση του ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση, εάν ο υπουργός Δικαιοσύνης επιμείνει στην ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ