Oι ασκήσεις της τεμπέλας για σφιχτούς και ανορθωμένους γλουτούς - iefimerida.gr

Oι ασκήσεις της τεμπέλας για σφιχτούς και ανορθωμένους γλουτούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρίχνοντας μια ματιά στο timeline των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βλέπουμε ολοένα και περισσότερα καλλίγραμμα γυναικεία σώματα, που έχουν φορέσει τα σέξι και θηλυκά μαγιό τους και έχουν βγει για μπάνιο στις παραλίες, όπου ποζάρουν αναδεικνύοντας μερικά από τα πιο δυνατά τους σημεία, όπως οι σφιχτοί γλουτοί.

Ασφαλώς και είναι θέμα αισθητικής, γιατί ποια από όλες εμάς δεν θα ήθελε υπέροχους, γυμνασμένους και απαλλαγμένους από κάθε ίχνος κυτταρίτιδας γλουτούς, αλλά αυτοί μπορούν να χαρίσουν και ορθότερη στάση σώματος και να διώξουν έτσι τους πόνους στην πλάτη.

Με την ενδυνάμωση των γλουτιαίων λοιπόν, όχι μόνο μεταμορφώνεται η εικόνα αυτού του σημείου του σώματος, αλλά βελτιώνονται και άλλες μυϊκές ομάδες.

Αν δεν σας αρέσει να πηγαίνετε για τρέξιμο ή να κάνετε ασκήσεις υψηλής έντασης ή ακόμα και αεροβική άσκηση τύπου ζούμπα, τότε υπάρχει τρόπος να τους τονώσετε και μάλιστα χωρίς να ιδρώσετε.

Δείτε τις ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε για να ενδυναμώσετε τους γλουτούς σας, χωρίς να ιδρώσετε, στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ