Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να χαλαρώσεις ακόμα κι αν είσαι μονίμως σε υπερένταση - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να χαλαρώσεις ακόμα κι αν είσαι μονίμως σε υπερένταση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάντε το λίγο εικόνα. Είναι Σάββατο απόγευμα. Είναι ακόμα μέρα και η θερμοκρασία είναι ιδανική για να καθίσετε στο μπαλκόνι σας, με ένα βιβλίο και ένα καφέ. Το καλύτερο; Τα παιδιά και ο σύζυγός σας ή οι συγκάτοικοι σας είναι κάπου αλλού και μπροστά σας έχετε μερικές ώρες μόνο για εσάς και τον εαυτό σας.

Αν είστε άνθρωπος με τάσεις εσωστρέφειας, το πιθανότερο είναι ότι στο παραπάνω σενάριο βρήκατε τις ιδανικές συνθήκες για να χαλαρώσετε. Είναι γνωστό πως για τους εσωστρεφείς και ήπιους χαρακτήρες, η επιλεκτική απομόνωση είναι η προφανής επιλογή όταν θέλουν να ηρεμήσουν. Με τους εξωστρεφείς όμως, οι οποίοι νιώθουν ότι φορτίζουν τις μπαταρίες τους μέσω της συνεύρεσης με κόσμο, τι γίνεται;

Μια νέα μελέτη, που διεξήχθη για λογαριασμό του BBC σε συνεργασία με τα τμήματα νευρολογίας και ανθρωπολογίας πολλών πανεπιστημίων, με σκοπό να ερευνήσει τις ιδανικές συνθήκες ξεκούρασης, δίνει απαντήσεις.

Δείτε τι έδειξε η έρευνα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χαλάρωση ψυχολογία γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ