Ο νέος σύντροφος της Μαντόνα είναι ένα 31χρονο μοντέλο που φιλούσε παθιασμένα σε βίντεο κλιπ της [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο νέος σύντροφος της Μαντόνα είναι ένα 31χρονο μοντέλο που φιλούσε παθιασμένα σε βίντεο κλιπ της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο αμόρε φαίνεται να έχει η Μαντόνα, η οποία παράτησε τον 26χρονο Αμπουμπακάρ Σουμαχόρο για να τα φτιάξει με ένα ακόμη μοντέλο.

Ο νέος λοιπόν, σύντροφός της λέγεται Κέβιν Σαμπάιο είναι 31 ετών και έχει εμφανιστεί σε βίντεο κλιπ της διάσημης τραγουδίστριας, όπου μάλιστα εκεί της είχε δώσει ένα καυτό φιλί.

Ο νέος σύντροφος της Μαντόνα είναι ένα 31χρονο μοντέλο που φιλούσε παθιασμένα σε βίντεο κλιπ της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η βασίλισσα της ποπ χώρισε πριν περίπου ένα χρόνο με τον Σουμαχόρο, την περίοδο που ο γιος της Μαντόνα Μπρούκλιν είχε πάει στο Λονδίνο για να ζήσει μαζί με τον πατέρα του.

Ο νέος σύντροφος της Μαντόνα είναι ένα 31χρονο μοντέλο που φιλούσε παθιασμένα σε βίντεο κλιπ της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο πρώην, Αμπουμπακάρ Σουμαχόρο

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η συμπεριφορά του τότε αγοριού της Μαντόνα είχε προκαλέσει εντάσεις στην οικογένειά της, με αποτέλεσμα η ίδια να του πει το τελικό αντίο.

Ωστόσο, πλέον η Μαντόνα φαίνεται ξανά ερωτευμένη στο πλευρό του Σαμπάιο, ενώ αυτό που πραγματικά την κέρδισε είναι πως ο 31χρονος δεν «πούλησε» ποτέ την σχέση τους στα μίντια.

Ο νυν

A post shared by Kevin Sampaio (@kevinsampaiotwin) on May 29, 2017 at 12:39pm PDT

A post shared by Kevin Sampaio (@kevinsampaiotwin) on May 17, 2017 at 6:10am PDT

A post shared by Kevin Sampaio (@kevinsampaiotwin) on May 5, 2017 at 3:11pm PDT

A post shared by Kevin Sampaio (@kevinsampaiotwin) on Nov 7, 2016 at 6:41pm PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντόνα αμόρε μοντέλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ