Ο λόγος που δεν πρέπει να πλένεις το κρέας πριν το μαγειρέψεις

Αν είστε από τους ανθρώπους που όταν έχουν στο μενού κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι, πριν το βάλουν στην κατσαρόλα ή το φούρνο, το πλένουν, μάλλον ήρθε ο καιρός να «κόψετε» τη συγκεκριμένη συνήθεια.

Συνήθως, ο λόγος που τα πλένετε πριν τα μαγειρέψετε είναι επειδή πιστεύετε ότι με αυτό τον τρόπο εξοντώνετε βακτήρια και μικρόβια.

Μόνο που στην πραγματικότητα, τελικά, έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.

Ο λόγος είναι απλός.

Ο λόγος που δεν πρέπει να πλένεις το κρέας πριν το μαγειρέψεις στο BOVARY.GR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κρέας Βακτήρια μαγειρική

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ