Οι ασκήσεις που θα κάνουν τους κοιλιακούς σου να φανούν από μια Ελληνίδα πρωταθλήτρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι ασκήσεις που θα κάνουν τους κοιλιακούς σου να φανούν από μια Ελληνίδα πρωταθλήτρια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Επίπεδη κοιλιά». Να δύο λέξεις, στο άκουσμα των οποίων, όλες οι γυναίκες γνέφουμε καταφατικά το κεφάλι μας. Ε λοιπόν φέτος, θα την αποκτήσετε κιόλας.

Το πρόβλημα με την περιοχή της κοιλιάς είναι ότι θέλει λίγη παραπάνω δουλίτσα απ' όση -συνήθως- είμαστε διατεθειμένες να επενδύσουμε. Έτσι, ενώ μπορεί να ξεκινήσουμε με πολύ ενθουσιασμό την γυμναστική προσπάθεια, περνάει μια εβδομάδα, δεν βλέπουμε αποτελέσματα και -τι κάνουμε;- την παρατάμε. Πρώτο λάθος.

Επιπλέον, τις περισσότερες φορές, όταν κάνουμε γυμναστική, μας έρχονται στο μυαλό εικόνες από όμορφα σώματα. Μπορεί για μερικούς ανθρώπους, το όμορφο να αρχίζει και να τελειώνει στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά για κάποιους άλλους είναι άμεσα συνδεδεμένο με το πως αισθάνονται εσωτερικά.

Φέτος, ήρθε η ώρα να θέσουμε πιο ρεαλιστικά summer resolutions και, παράλληλα, να επιστρατεύσουμε τη θέληση μας, όχι απλώς για ένα όμορφο σώμα, αλλά για ένα υγιές, δυνατό σώμα.

Οι ασκήσεις που θα κάνουν τους κοιλιακούς σου να φανούν στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ