Paleo: Χάσε κιλά με τη δίαιτα που έκαναν οι άνθρωποι των σπηλαίων - iefimerida.gr

Paleo: Χάσε κιλά με τη δίαιτα που έκαναν οι άνθρωποι των σπηλαίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν θέλετε να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας, αυτό που τις περισσότερες φορές θαυμάζετε στους σταρ του Χόλιγουντ ή στα μοντέλα των catwalks, τότε δεν χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού στο διαιτολόγο σας.

Γυρίστε πίσω το χρόνο, στην εποχή των σπηλαίων και εμπνευστείτε από τον τρόπο που ζούσαν οι πρόγονοι μας, γιατί από ότι φαίνεται εκείνοι είχαν βρει από νωρίς τα μυστικά για γερό και δυνατό οργανισμό, αλλά και αψεγάδιαστη σιλουέτα, βασίζοντας τις διατροφικές τους συνήθειες σε αγνά μόνο προϊόντα.

Αυτά αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και η ιδέα της δίαιτας «γεννήθηκε» το 1974 κι έκτοτε έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής ανά τον πλανήτη, αφού υπόσχεται ότι σε 6 εβδομάδες μπορεί κανείς να χάσει ακόμα και 10 κιλά, αλλά και να απαλλαγεί από τις ασθένειες της σύγχρονης εποχής.

Διαβάστε ποια είναι η δίαιτα που θα σας βοηθήσει να μειώσετε το βάρος σας στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ paleo diet δίαιτα paleo κιλά απώλεια βάρους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ