Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο Τεχνικών Προδιαγραφών για την κατάρτιση των Δασικών Χαρτών - iefimerida.gr

Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο Τεχνικών Προδιαγραφών για την κατάρτιση των Δασικών Χαρτών

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 τέθηκε το σχέδιο νόμου με τίτλο «Τεχνικές προδιαγραφές κατάρτισης, συμπλήρωσης, επικαιροποίησης δασικών χαρτών και λοιπών θεμάτων», με στόχο την οριστικοποίηση των προδιαγραφών κατάρτισης των δασικών χαρτών για την προκήρυξη του έργου στο υπόλοιπο της χώρας.

Σημειώνεται ότι η διαβούλευση αυτή δεν αφορά την τρέχουσα ανάρτηση των δασικών χαρτών στο 35% της χώρας, ούτε το περίπου 17% της χώρας για το οποίο έχει καταρτιστεί χάρτης, αλλά δεν έχει αναρτηθεί ακόμα. Αφορά μόνο το υπόλοιπο της χώρας για το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα καμία εργασία κατάρτισης δασικών χαρτών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, με ανακοίνωσή του καλεί όλους τους πολίτες, τους κοινωνικούς εταίρους και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει καταθέτοντας προτάσεις, προκειμένου να βελτιωθούν οι διατάξεις του προς διαβούλευση σχεδίου Υπουργικής Απόφασης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ