Μπραντ Πιτ : «Από τα πολλά ναρκωτικά κόντεψα να γίνω... ντόνατ!» - iefimerida.gr

Μπραντ Πιτ : «Από τα πολλά ναρκωτικά κόντεψα να γίνω... ντόνατ!»

Μπραντ Πιτ : «Από τα πολλά ναρκωτικά κόντεψα να γίνω... ντόνατ!»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία αποκαλυπτική του συνέντευξη στο Hollywood Reporter, ο διάσημος γόης και βραβευμένος ηθοποιός Μπραντ Πιτ, ομολόγησε πως την δεκαετία του '90 αντιμετώπιζε πρόβλημα με την κατάθλιψη και την κατάχρηση ναρκωτικών και κυρίως μαριχουάνας.

Ο Μπράντ Πιτ λέει χαρακτηριστικά «Εκεί στα τέλη της δεκαετίας του 90 προσπαθούσα να μην είμαι στα φώτα της δημοσιότητας. Με είχε τρομάξει η απότομη διασημότητα. Κρυβόμουν στο σπίτι μου, καθόμουν όλη μέρα σε έναν καναπέ και κάπνιζα τόση μαριχουάνα που κόντεψα να γίνω... ντόνατ!»

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Μπραντ εξηγεί πως άλλαξε τελείως τρόπο σκέψης και ζωής, μετά την επίσκεψή του στην Καζαμπλάνκα, όπου εκεί κατάλαβε τί πραγματικά θα πει φτώχεια και έκτοτε αποφάσισε να κάνει ότι μπορεί για να βοηθά τον συνάνθρωπό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ