Κάννες: Μια Ελληνίδα στο ίδιο πάρτι με την Μπέλα Χαντίντ, την Κένταλ Τζένερ, την Ναόμι Κάμπελ και άλλες σταρ [εικόνες]

Για ακόμη μία φορά η Ναόμι Κάμπελ συγκέντρωσε την «αφρόκρεμα» της showbiz στις Κάννες για καλό σκοπό, μιας και φιλοξένησε την φιλανδρωπική εκδήλωση «Fashion for Relief» το βράδυ της Κυριακής.

Η βραδιά τα είχε όλα... ένα κόκκινο χαλί από το οποίο παρέλασαν Πριγκίπισσες, μοντέλα, σταρ του σινεμά και διάσημες σχεδιάστριες, καθώς και μία επίδειξη μόδας, όπου Ναόμι, Κέιτ Μος και Χάιντι Κλουμ ένωσαν τις δυνάμεις της για καλό σκοπό.

Τα φώτα για ακόμη μία φορά έκλεψε η Μπέλα Χαντίντ, η οποία φόρεσε ένα αστραφτερό, διάφανο φόρεμα, συνεχίζοντας έτσι της αποκαλυπτικές εμφανίσεις στην Γαλλική Ριβιέρα.

A post shared by Karla Otto (@karlaotto) on May 21, 2017 at 1:47pm PDT

A post shared by David Fisher (@davidfishershutterstock) on May 21, 2017 at 5:31pm PDT

Στο κόκκινο χαλί ξεχώρισε και η Ναόμι Κάμπελ με την χρυσορόζ τουαλέτα της, δια χειρός Versace, ενώ τα φλας άστραψαν όταν η ίδια υποδέχθηκε την Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, η οποία τόλμησε με ένα κατάλευκο φόρεμα με δαντέλα στο σκίσιμο.

A post shared by Hugo Toucas Terzian (@hugotoucas) on May 21, 2017 at 3:29pm PDT

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace) on May 21, 2017 at 12:30pm PDT

Όσον αφορά το catwalk, η Χαίντι Κλουμ με μία διάφανη φούστα και ένα μικροσκοπικό σλιπάκι απέδειξε πως ο χρόνος δεν την έχει «ακουμπήσει» καθόλου, ενώ το catwalk της Κάμπελ και της Μος θύμισε κάτι από τις παλιές, λαμπρές εποχές του ‘90 όπου οι δυο τους κατείχαν τα σκήπτρα της παραρέλας.

A post shared by Helena Wiltshire (@helenaswiltshire) on May 21, 2017 at 2:34pm PDT

A post shared by Harper's BAZAAR Korea 하퍼스 바자 (@harpersbazaarkorea) on May 21, 2017 at 5:02pm PDT

Απαρατήρητος δεν πέρασε και ο φρεσκοχωρισμένος Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος κράτησε πιο χαμηλό προφίλ, φορώντας όπως πάντα τον μπερέ του, αλλά και ο Αντόνιο Μπαντέρας, ο οποίος περπάτησε στην πασαρέλα, κάνοντας τον ταυρομάχο με το σακάκι του.

A post shared by David Fisher (@davidfishershutterstock) on May 21, 2017 at 2:04pm PDT

Στο φαντασμαγορικό αυτό show βρέθηκε και η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία κέντρισε τα βλέμματα με την δημιουργία της Σήλια Κριθαριώτη.

A post shared by Marietta Chrousala (@mariettachrousala) on May 21, 2017 at 11:09am PDT

Συγκεκριμένα, το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια φόρεσε ένα nude φόρεμα διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους, το οποίο αν και μακρύ άφηνε σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της. Η Μαριέττα Χρουσαλά ανέβασε μάλιστα και μερικές φωτογραφίες στο Instagram, δείχνοντας τον ενθουσιασμό της που ήταν και εκείνη καλεσμένη.

A post shared by Marietta Chrousala (@mariettachrousala) on May 21, 2017 at 10:15am PDT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κάννες μοντέλα Ναόμι Κάμπελ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ