Χωρισμός «βόμβα» -Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν είναι πια μαζί με τη Νίνα Αγκντάλ, τι συνέβη - iefimerida.gr

Χωρισμός «βόμβα» -Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν είναι πια μαζί με τη Νίνα Αγκντάλ, τι συνέβη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμη μία φορά ελεύθερος είναι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος χώρισε με το μοντέλο Νίνα Άγκνταλ μετά από ένα χρόνο σχέσης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 42χρονος ηθοποιός χώρισε μόλις πριν 4 μέρες με άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον να αναφέρουν πως ήταν μία απόφαση από κοινού.

A post shared by PEOPLETALK.RU (@peopletalkru) on May 18, 2017 at 11:51am PDT

«Είπαν πως θα μείνουν καλοί φίλοι, ενώ ο χωρισμός επήλθε χωρίς τσακωμούς και απρόοπτα» ανέφερε άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον.

Η τελευταία φορά που το ζευγάρι εθεάθηκε μαζί ήταν στις 9 Μαΐου σε ένα εστιατόριο στο ανατολικό Χόλιγουντ, ενώ την Κυριακή ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βρισκόταν μαζί με φίλους του στο Μαλιμπού.

A post shared by Welcome To Leo World (@leomyheartdicaprio) on May 18, 2017 at 11:54am PDT

Εκτός αυτού, φίλοι του Λίο ανέφεραν πως ήξεραν εξ΄αρχής πως αυτή η σχέση δεν θα κρατήσει για πολύ, παρ΄όλο που η Νίνα είναι ένα πολύ κουλ κορίτσι.

«Ο Λέο πίστευε ότι η Nina ήταν ένα πολύ κουλ κορίτσι. Έμοιαζε διαφορετικός γιατί ήταν πολύ πιο τρυφερός και ανοιχτός μαζί της από ό,τι είναι κανονικά. Αλλά οι φίλοι του γνώριζαν ότι ούτε αυτή η σχέση του θα κρατήσει!», αναφέρει πηγή στο περιοδικό.

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on May 9, 2017 at 6:49pm PDT

Πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του Di Caprio, δηλώνει στο περιοδικό People ότι ο ηθοποιός δεν ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα. «Δεν είναι έτοιμος να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Θα συμβεί μια μέρα, αλλά θα πρέπει να είναι κάποια γυναίκα εξαιρετική. Του αρέσει αυτή η προσοχή που λαμβάνει από τις γυναίκες».

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on Feb 18, 2017 at 10:01am PST

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on Jan 29, 2017 at 2:29am PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λεονάρντο ντι Κάπριο χωρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ