Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της Αθήνας -Πού έχει κίνηση

Χάος επικρατεί και σήμερα στους δρόμους της Αθήνας λόγω της στάσης εργασίας των λεωφορείων και των τρόλεϊ στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ενάντια στα νέα μέτρα.

Η στάση σε λεωφορεία και τρόλεϊ σε συνδυασμό με την καταρρακτώδη βροχή έχουν προκαλέσει «ασφυξία» σε πολλές κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας στις 08:09, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ.Αθηνών (έξοδος), στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος και συγκεκριμένα από Πειραιώς προς την Αττική Οδό, και στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος) από τη Λυκόβρυση προς τα ΚΤΕΛ. Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη, στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από Μαρούσι προς Αμπελόκηπους, στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού και στη Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) από Ελληνικό προς Νέο Φάληρο.

Η κίνηση είναι αυξημένη επίσης στην είσοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών, στην Πέτρου Ράλλη, στην Αλεξάδρας, στη Μεσογείων, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Καλλιρόης, στη Σταδίου και την Πειραιώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κίνηση Αθήνα δρόμοι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ