«Υπό άλλες συνθήκες ο Χρυσοχοΐδης θα είχε ήδη διαγραφεί» - iefimerida.gr

«Υπό άλλες συνθήκες ο Χρυσοχοΐδης θα είχε ήδη διαγραφεί»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη ενόχληση του τέως πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, σε βάρος του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μεταφέρουν στενοί συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ που επιστρέφει την Πεμπτη από την Κόστα Ρίκα και τη συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Ορισμένοι κάνουν λόγο για σημαντική πρωτοβουλία του κ. Παπανδρέου και δεν κρύβουν ότι ορισμένοι του εισηγούνται ακόμη και τη διαγραφή του κορυφαίου στελέχους παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επιμένει ακόμη και σήμερα στην πρόθεσή του να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Υπό άλλες συνθήκες η διαγραφή θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη επισημαίνει στο iefimerida.gr συνεργάτης του τέως πρωθυπουργού που πάντως αναγνωρίζει πως στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το κόμμα αυτό δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση.

Πάντως η όποια αντίδραση του κ. Παπανδρέου θα διατυπωθεί μάλλον αύριο, μετά την επιστροφή του, χωρίς όμως να αποκλείεται εντός της ημέρας να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου, υπό τη μορφή δήλωσης του εκπροσώπου Πάνου Μπεγλίτη.

Το θέμα συζητείται και στη συνάντηση που έχει το στενό επιτελείο του κ. Παπανδρέου που συνεδριάζει για να εκτιμήσει συνολικά την κατάσταση μετά και τη χθεσινή ανταρσία μεγάλης ομάδας των βουλευτών στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ