Διευθυντής αεροπορικής εταιρείας «τρώει» λεμονόπιτα σε ομιλία του [βίντεο]

Απορημένος και νευριασμένος έφυγε από την ομιλία του, ο Άλαν Τζόις, γενικός διευθυντής της αυστραλιανής αεροπορικής εταιρίας Qantas, ο οποίος «έφαγε» μία λεμονόπιτα στο πρόσωπο από εκεί που δεν το περίμενε.

Μπορεί, λοιπόν, ο Άλαν Τζόις να μην είναι κάποιος πολιτικός ή προκλητικός διάσημος, αλλά απ΄ότι φαίνεται ένας άνδρας του την είχε φυλαγμένη.

Έτσι, ενώ ο γενικός διευθυντής της εταιρίας μιλούσε σε ένα επιχειρηματικό δείπνο, ένας άνδρας προχώρησε αθόρυβα προς το μέρος του και του επιτέθηκε με «όπλο» μία λεμονόπιτα.

Μόλις συνέβη αυτό, ο διευθυντής έχασε την ψυχραιμία του και έβρισε τον άντρα που παραφέρθηκε, την στιγμή που οι άντρες της ασφάλειας τον έπαιρναν σηκωτό από την αίθουσα.

«Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί συνέβη όλο αυτό», αναφώνησε μπροστά στους 500 παρευρισκομένους.

Ο ισχυρός άντρας απομακρύνθηκε για λίγο, προκειμένου να καθαρίσει το πρόσωπό του και επέστρεψε στο βήμα. «Αν έχετε κι άλλες πίτες διαθέσιμες, φέρτε τις τώρα, να τελειώνουμε», δήλωσε σε καυστικό τόνο, στη συνέχεια.

Πάντως ο λόγος της συγκεκριμένης πράξης που έγινε viral στο διαδίκτυο δεν έχει γίνει γνωστός, ενώ ο άντρας παρέμεινε υπό κράτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πίτα διευθυντής viral

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ