Ολάντ: Δεν πρέπει να αφήσουμε τα πυρηνικά όπλα στα χέρια οποιουδήποτε - iefimerida.gr

Ολάντ: Δεν πρέπει να αφήσουμε τα πυρηνικά όπλα στα χέρια οποιουδήποτε

Φωτογραφία: Georges Gobet/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιμένει σθεναρά στην επίθεση κατά της Μαρίν Λεπέν ο Γάλλος Πρόεδρος.

Σε μία ύστατη προσπάθεια να πείσει τους αναποφάσιστους, ο Φρανσουά Ολάντ κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην αφήσουν «πυρηνικά όπλα» στα «χέρια όποιου να 'ναι» τονίζοντας ότι πρέπει να «σκεφτούν σοβαρά το ζήτημα» αυτό.

Δύο εικοσιτετράωρα πριν από τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών ο Ολάντ έστειλε νέο μήνυμα κατά της υποψήφιας του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου.

«Είμαστε (κράτος) μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας (του ΟΗΕ), διαθέτουμε πυρηνικά όπλα, σας υπενθυμίζω, αυτή την ισχύ αποτροπής. Μπορεί να τα αφήσουμε στα χέρια όποιου να 'ναι; Όχι», τόνισε ο απερχόμενος πρόεδρος της Γαλλίας κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Αρζαντόν-σιρ-Κρεζ (Ιντρ).

«Συνεπώς πρέπει να στοχαστούμε και να εξετάσουμε σοβαρά το ζήτημα», πρόσθεσε απευθυνόμενος «στις Γαλλίδες και τους Γάλλους που διστάζουν» να επιλέξουν μεταξύ του κεντρώου υποψηφίου Εμανουέλ Μακρόν ή της αποχής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολάντ Γαλλία Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ