Ο Ζήγρας τρολάρει τον Ακη: Ας πάρει το δικό μου διαβατήριο, μ’ αυτό ταξίδευε στην Ελβετία - iefimerida.gr

Ο Ζήγρας τρολάρει τον Ακη: Ας πάρει το δικό μου διαβατήριο, μ’ αυτό ταξίδευε στην Ελβετία

Φωτογραφία: EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ειρωνικό ύφος σχολίασε ο Νίκος Ζήγρας την μη αποφυλάκιση του Ακη Τσοχατζόπουλου, χθες, Τρίτη, λόγω εμπλοκής με το διαβατήριό του.

«Το περίμενα πως ο Άκης δε θα ξερε ούτε πού βρίσκεται το δικό του διαβατήριο, αφού μόνο με το δικό μου διαβατήριο ταξίδευε τόσα χρόνια!» σχολίασε ο εξάδελφος του Τσοχατζόπουλου – και πρώην στενός του συνεργάτης.

Ο δικηγόρος του Ν. Ζήγρα, Στέλιος Γκαρίπης δήλωσε στο protothema.gr: «Οπως έχει αποδειχθεί στα πλαίσια των ερευνών της Ελβετικής Δικαιοσύνης, ο κύριος Αθανάσιος Τσοχατζόπουλος από το 1998 έως το 2007 τουλάχιστον χρησιμοποιούσε για τις συναλλαγές του με τις Ελβετικές τράπεζες το διαβατήριο του Νίκου Ζήγρα. Μόλις χθες, ο Νίκος Ζήγρας πληροφορήθηκε έκπληκτος από τα ΜΜΕ πως ο κύριος Τσοχατζόπουλος δεν κατέστη δυνατό να αποφυλακιστεί, λόγω του ότι δεν έβρισκε το διαβατήριό του.

Λόγω της ευγνωμοσύνης του προς τον αγαπημένο του εξάδελφο, ο Νίκος Ζήγρας προθυμοποιήθηκε σήμερα να δώσει το δικό του διαβατήριο στον κύριο Τσοχατζόπουλο προκειμένου να αποφυλακιστεί άμεσα!

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Το περίμενα πως ο Άκης δε θα ξερε ούτε πού βρίσκεται το δικό του διαβατήριο, αφού μόνο με το δικό μου διαβατήριο ταξίδευε τόσα χρόνια!”».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ