Λαζαρίδης(ΝΔ) σε Τζανακόπουλο: Τσίπρα έχετε, τσίπα δεν έχετε [εικόνα] - iefimerida.gr

Λαζαρίδης(ΝΔ) σε Τζανακόπουλο: Τσίπρα έχετε, τσίπα δεν έχετε [εικόνα]

Φωτογραφία: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση μέσω Twitter εξαπέλυσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κατά του Δημήτρη Τζανακόπουλου αναφορικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων.

«Μιλάτε εσείς που πήρατε όλο το πακέτο του ΔΝΤ; Και μείωση αφορολόγητου & περικοπή συντάξεων! Τσίπρα έχετε, τσίπα δεν έχετε @d_tzanakopoulos» έγραψε ο Μακάριος Λαζαρίδης με αφορμή ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και τη στάση της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Τζανακόπουλος είχε αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα «Mετά την «αριστερή ιδεοληψία», όπως χαρακτηρίσατε στη @neademokratia την επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας και το Πρωτομαγιάτικο μήνυμά σας για εμμονή σε «μεταρρυθμίσεις», μήπως αντί να επιτίθεστε στον ΠΘ, πηγαίνατε μέχρι το Χίλτον να συμπαρασταθείτε στο ΔΝΤ;»

Απάντηση στον Τζανακόπουλο έδωσε μέσω twitter και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος του έγραψε «Αυτή τη στιγμή το ΔΝΤ επιδεικνύει τις σκελέες σας!».

@d_tzanakopoulos Μιλάτε εσείς που πήρατε όλο το πακέτο του ΔΝΤ; Και μείωση αφορολόγητου & περικοπή συντάξεων! Τσίπρα έχετε, τσίπα δεν έχετε @d_tzanakopoulos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ