Η Ιωάννα Πηλιχού μεγάλη νικήτρια του «Dancing on ice» - iefimerida.gr

Η Ιωάννα Πηλιχού μεγάλη νικήτρια του «Dancing on ice»

Ιωάννα Πηλιχού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από 108 χορογραφίες και δεκάδες ώρες προπόνησης, το «Dancing on ice» έφτασε χτες στο τέλος του, με την ηθοποιό Ιωάννα Πηλιχού να αναδεικνύεται στη μεγάλη νικήτρια, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους του κοινού.

Η 30χρονη Ιωάννα δήλωσε μετά τη λήξη του σόου: «Νιώθω και όμορφα και λύπη και όλα. Τελειώσαμε. Ήταν τόσο ωραίο που ήταν όλα τα παιδιά εκεί. Ξαφνικά θυμηθήκαμε το πώς ξεκινήσαμε και ήταν μαγικό. Και συνειδητοποίησα ότι τελείωσε και είπα ότι δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται να συμβεί».

«Δεν είχε σημασία ούτε το αποτέλεσμα, πραγματικά. Ήταν η τελευταία μας βραδιά και θέλαμε να την απολαύσουμε. Εγώ βέβαια δεν κατάφερα να την απολαύσω με τους τραυματισμούς που, δυστυχώς, είχαμε, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα», πρόσθεσε.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα συνεχίζει να κάνει πατινάζ, παρά τη λήξη του σόου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευτυχώς που είναι ο Παναγιώτης και η Μόνικα και θα κάνουμε μαθήματα. Θα πηγαίνουμε μαζί τους να μαθαίνουμε κι άλλα πράγματα».

Τέλος, μιλώντας για την εμπειρία της στο σόου είπε: «Σίγουρα μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους που θέλω να τους κρατήσω στη ζωή μου έτσι κι αλλιώς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και χτίστηκαν σχέσεις μέσα από όλη αυτή την εμπειρία. Ήταν πολύ όμορφα. Πέρα από το ότι έχω δεθεί με άλλους διαγωνιζόμενους, έχω δεθεί πολύ με παιδιά που ήταν πίσω από τις κάμερες, οπότε είναι αμέτρητα παιδιά κι από την παραγωγή και από το συνεργείο. Είναι πολύς κόσμος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ