Τι πραγματικά συμβαίνει στο σώμα όταν σταματήσεις να τρως - iefimerida.gr

Τι πραγματικά συμβαίνει στο σώμα όταν σταματήσεις να τρως

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συχνά, πολλοί άνθρωποι στην προσπάθεια τους να μειώσουν το σωματικό τους βάρος και να αλλάξουν την εικόνα τους, καταφεύγουν σε διάφορες μεθόδους αδυνατίσματος, μια από τις οποίες είναι και η αφαγία.

Και δεν πρόκειται απλά για την παράλειψη ενός γεύματος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιλέγουν να στερούν εντελώς την τροφή από τον οργανισμό τους, πιστεύοντας ότι αντέχουν ή ότι δεν προκαλούν καμία βλάβη στον οργανισμό τους.

Παρόλα αυτά, οι επιπτώσεις στην υγεία είναι πολύ πιο σοβαρές και το κανάλι Asap SCIENCE στο Youtube δημιούργησε το παρακάτω βίντεο για να εξηγήσει τη διαδικασία της ασιτίας στο σώμα μέρα με τη μέρα, να περιγράψει τι συμβαίνει σε αυτό αλλά και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την πείνα ως αποτέλεσμα της φτώχειας, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Υγεία Πείνα Διατροφή σώμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ