Απόλαυση ή και μανία. Τα μακαρόνια είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γεύματα των Ελλήνων που συνηθίζουν να τα καταναλώνουν σε πολλές διαφορετικές εκδοχές τους, ευφάνταστες ή μη.
Είναι πλούσια σε θρεπτικές ουσίες και μέρος της μεσογειακής διατροφής.
Ωστόσο, αν και υποτίθεται πως αποτελούν εύκολο και γρήγορο πιάτο, η επιτυχία τους κρύβεται σε λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με το χρόνο και τον τρόπο που βράζονται, αλλά και τα συστατικά που προστίθενται σε αυτή τη διαδικασία.
Ο σελέμπριτι chef Φάμπιο Βιβιάνι, που ζει και εργάζεται στο Σικάγο, αγαπά τις μακαρονάδες και αποκαλύπτει ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνετε κατά την προετοιμασία τους.