Μακρόν: Δεν έχει κερδηθεί τίποτε ακόμη -Στόχος είναι να νικήσω τη Λεπέν [βίντεο]

Παρά τα όσα του καταλογίζουν για το αλαζονικό ύφος νικητή, μετά την επικράτησή του στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, ο Εμανουέλ Μακρόν επιμένει ότι τίποτα ακόμα δεν έχει κερδηθεί.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε νοσοκομείο στο Δυτικό Παρίσι, ο ανεξάρτητος κεντρώος υποψήφιος δήλωσε ότι δεν θεωρεί δεδομένη τη νίκη του ενώ δεσμεύτηκε να δώσει μάχη απέναντι στην επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν.

«Τίποτα δεν έχει κερδηθεί. Η μάχη μου στοχεύει στο να νικήσω τη Μαρίν Λεπέν» υπογράμμισε ο Μακρόν μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Οι δηλώσεις του Μακρόν έρχονται λίγες ώρες μετά από μία ακόμη προειδοποίηση του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ για τους κινδύνους, που κρύβει το γεγονός, ότι η Μαρίν Λεπέν διεκδικεί την προεδρία της Γαλλίας.

«Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έγινε την Κυριακή. Ξεχνάμε ότι η Λεπέν είναι στον δεύτερο γύρο», δήλωσε ο Ολάντ, σημειώνοντας ότι όλοι έκριναν το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου με βάση το γεγονός ότι ο Εμάνουελ Μακρόν επικράτησε της αντιπάλου του, ξεχνώντας ότι η ακροδεξιά πέρασε στον δεύτερο γύρο προεδρικών εκλογών.

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Η πρόκληση είναι να αποδυναμωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το Εθνικό Μέτωπο».

Avec Hamid. Merci au personnel de santé sur lequel on peut compter. pic.twitter.com/aWYNdTxSVT

À l'hôpital de Garches. pic.twitter.com/732xF4VHPU

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακρον Γαλλία Εκλογές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ