Η Αγγλίδα που έγινε viral: Εκλογές; Οχι πάλι! Δεν το ανέχομαι! [βίντεο]

Δεν θα ήταν υπερβολή αν έλεγε κανείς ότι δύο κυρίες συζητιούνται στη Μ. Βρετανία την Τρίτη. Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, που ανακοίνωσε πρόωρες εκλογές, και η Μπρέντα, που έγινε έξαλλη με αυτό.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Μέι, ο ρεπόρτερ του BBC Τζον Κέι βγήκε στους δρόμους του Μπρίστολ, για να καταγράψει τις αντιδράσεις των πολιτών. Μία κυρία όμως, η Μπρέντα, έγινε viral.

«Γενικές εκλογές», της λέει ο ρεπόρτερ και αυτή ξεσπά αμέσως. «Κάνεις πλάκα. Οχι κι άλλες. Για όνομα του Θεού, ειλικρινά, δεν μπορώ να το ανεχτώ», λέει στην κάμερα και προσθέτει: «Γιατί χρειάζεται να το κάνει;».

"NOT ANOTHER ONE!"

Watch Brenda's reaction when I tell her that the PM wants a General Election. Safe to say, she's not impressed.#Bristol pic.twitter.com/IYEdGBryyZ

Πολλοί Βρετανοί φαίνεται πως συμφωνούν με την Μπρέντα και έσπευσαν να την αποθεώσουν στο Twitter για την αντίδρασή της. «Πεσ'τα Μπρέντα», έγραψε κάποιος. «Η Μπρέντα είναι ο ηγέτης που χρειάζεται η Βρετανία αυτή τη στιγμή», σχολίασε άλλος. «Ξεχάστε την Μέι και τον Κόρμπιν, η Μπρέντα από το Μπρίστολ είναι η πρωθυπουργός που χρειάζεται αυτή η χώρα», ανέφερε άλλη ανάρτηση, ενώ αρκετοί εύχονταν να μπορούσαν να την ψηφίσουν στις εκλογές της 8ης Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τερέζα Μέι Μπρέντα Εκλογές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ