Η Αγγλίδα που έγινε viral: Εκλογές; Οχι πάλι! Δεν το ανέχομαι! [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Αγγλίδα που έγινε viral: Εκλογές; Οχι πάλι! Δεν το ανέχομαι! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα ήταν υπερβολή αν έλεγε κανείς ότι δύο κυρίες συζητιούνται στη Μ. Βρετανία την Τρίτη. Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, που ανακοίνωσε πρόωρες εκλογές, και η Μπρέντα, που έγινε έξαλλη με αυτό.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Μέι, ο ρεπόρτερ του BBC Τζον Κέι βγήκε στους δρόμους του Μπρίστολ, για να καταγράψει τις αντιδράσεις των πολιτών. Μία κυρία όμως, η Μπρέντα, έγινε viral.

«Γενικές εκλογές», της λέει ο ρεπόρτερ και αυτή ξεσπά αμέσως. «Κάνεις πλάκα. Οχι κι άλλες. Για όνομα του Θεού, ειλικρινά, δεν μπορώ να το ανεχτώ», λέει στην κάμερα και προσθέτει: «Γιατί χρειάζεται να το κάνει;».

"NOT ANOTHER ONE!"

Watch Brenda's reaction when I tell her that the PM wants a General Election. Safe to say, she's not impressed.#Bristol pic.twitter.com/IYEdGBryyZ

Πολλοί Βρετανοί φαίνεται πως συμφωνούν με την Μπρέντα και έσπευσαν να την αποθεώσουν στο Twitter για την αντίδρασή της. «Πεσ'τα Μπρέντα», έγραψε κάποιος. «Η Μπρέντα είναι ο ηγέτης που χρειάζεται η Βρετανία αυτή τη στιγμή», σχολίασε άλλος. «Ξεχάστε την Μέι και τον Κόρμπιν, η Μπρέντα από το Μπρίστολ είναι η πρωθυπουργός που χρειάζεται αυτή η χώρα», ανέφερε άλλη ανάρτηση, ενώ αρκετοί εύχονταν να μπορούσαν να την ψηφίσουν στις εκλογές της 8ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τερέζα Μέι Μπρέντα Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ