Η United Airlines ξαναχτύπησε -Aφησε μελλόνυμφους εκτός πτήσης [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η United Airlines ξαναχτύπησε -Aφησε μελλόνυμφους εκτός πτήσης [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη βίαιη συμπεριφορά του προσωπικού της United Airlines, που έβγαλε «σηκωτό» έναν γιατρό από το αεροπλάνο, η αεροπορική εταιρεία ξαναχτύπησε, «πετώντας» έξω από πτήση ένα ζευγάρι το οποίο πήγαινε στην Κόστα Ρίκα για να παντρευτεί.

Φαίνεται πως η εταιρεία δεν έχει πάρει το μάθημά της, καθώς, όπως αναφέρουν ο Μάικλ Χολ και η Άμπερ Μάξουελ, ένας λάθος στις θέσεις είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός αεροπλάνου.

Το ζευγάρι ταξίδευε από το Χιούστον στην Κόρτα Ρίκα, ώστε να κάνουν εκεί τον γάμο τους, αλλά τα σχέδιά τους άλλαξαν.

Η United Airlines ξαναχτύπησε -Aφησε μελλόνυμφους εκτός πτήσης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, Άμπερ και Μάικλ είχαν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, αλλά όχι στις θέσεις του, καθώς εκεί κοιμόταν ένας άλλος επιβάτης και δεν θέλησαν να τον ξυπνήσουν.

Έτσι, οι ίδιοι από τις πολλές άδειες θέσεις που υπήρχαν στο αεροπλάνο επέλεξαν να κάτσουν σε δύο της «οικονομικής plus» θέσης (ενώ οι ίδιοι προοριζόταν να καθίσουν σε «οικονομική»), θεωρώντας πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

«Σκεφτήκαμε πως δεν είναι μεγάλο θέμα, δεν ήταν πως προσπαθούσαμε να κάτσουμε στην πρώτη θέση. Από οικονομικές θέσεις, πήγαμε μερικές σειρές πιο μπροστά» δήλωσε ο Χολ.

Η United Airlines ξαναχτύπησε -Aφησε μελλόνυμφους εκτός πτήσης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Το ζευγάρι μάλιστα εξήγησε στην αεροσυνοδό που ζήτησε τα στοιχεία τους τι είχε συμβεί, αλλά εκείνη τους ζήτησε απλώς να επιστρέψουν στις θέσεις τους.

Σύμφωνα με τον Χολ, δυο λεπτά μετά έφτασε ένας αστυνομικός και τους ζήτησε να βγουν από το αεροπλάνο. Και δεν είχαν επιλογή…

«Μας είπαν πως προκαλούσαμε ταραχή και κίνδυνος για την υπόλοιπη πτήση και την ασφάλεια των υπολοίπων επιβατών», υποστήριξε ο γαμπρός.

Από την πλευρά της η εταιρία, δεν ζήτησε συγγνώμη από το ζευγάρι που αναγκάστηκε να περάσει τη νύχτα στο Χιούστον και να χάσει το γαμήλιο πάρτι του, ισχυριζόμενη ότι το ζευγάρι προσπάθησε να καθίσει επανειλημμένα σε αναβαθμισμένες θέσεις, παρακούοντας τις οδηγίες του πληρώματος.

«Είμαστε απογοητευμένοι κάθε φορά που ένας πελάτης έχει μια εμπειρία που δεν συνάδει με τις προσδοκίες του. Αυτοί οι επιβάτες επιχείρησαν επανειλημμένα να καθίσουν σε ακριβότερες θέσεις, τις οποίες δεν πλήρωσαν και δεν ακολουθούσαν τις οδηγίες του πληρώματος να επιστρέψουν στις θέσεις τους. Είμαστε σε επαφή μαζί τους και θα τους κλείσουμε νέα εισιτήρια σε άλλες πτήσεις», ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία το Σάββατο.

Παρ΄όλο που δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν το λάθος ήταν της εταιρίας ή απλά το το ζευγάρι παραφέρθηκε, η Άμπερ και ο Μάικλ έκλεισαν νέα εισιτήρια για να πετάξουν για Κόστα Ρίκα αλλά όχι με τη United Airlines. Ο γάμος εν τέλει θα γίνει κανονικά την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ