Μια εύκολη συνταγή, πεντανόστιμη, με λίγα και αγνά υλικά.
Υλικά
- 1 ζύμη για πίτες
 - 150 γραμμάρια τυρί της αρεσκείας σας τριμμένο
 - 2 κολοκυθάκια
 - 5-6 ντοματίνια
 - 1 κουτάκι μικρό κρέμα γάλακτος
 - 3 αυγά
 - 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
 - Λίγο θυμάρι τριμμένο
 - Αλάτι και πιπέρι
 
    Εκτέλεση
- Ανάψτε τον φούρνο σας στους 200 βαθμούς
 - Ανοίξτε τη ζύμη και τοποθετήστε την σε βουτυρωμένο ταψάκι, τρυπήστε την με ένα πηρούνι
 - Πλύντε τα κολοκυθάκια και κόψτε τα λεπτές, στρογγυλές φέτες
 - Ρίξτε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και όταν ζεσταθεί, ροδίστε καλά τις φέτες κολοκυθιού
 - Ρίξτε το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι, βάλτε τις σε χαρτί να αφήσουν το λάδι όταν ροδίσουν
 - Σε μπολ σπάστε τα αυγά, προσθέστε την κρέμα γάλακτος, λίγο αλάτι και πιπέρι, ανακατέψτε καλά με πηρούνι
 - Προσθέστε το τριμμένο τυρί, ανακατέψτε -Αφήστε λίγο τυρί για από πάνω
 - Ρίξτε το μείγμα πάνω στη ζύμη -Από πάνω τις φέτες κολοκύθι
 - Προσθέστε και τα ντοματίνια, κομμένα στα δύο
 - Ρίξτε τριμμένο τυρί σε όλη την επιφάνεια , ψήστε για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς
 
    Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
  Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο