Κρήτη: Στον ανακριτή οδηγούνται πατέρας και γιος για τη δολοφονία του 23χρονου - iefimerida.gr

Κρήτη: Στον ανακριτή οδηγούνται πατέρας και γιος για τη δολοφονία του 23χρονου

DOLOFONIA-ANOGEIA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στις 11 το πρωί ο 54χρονος και ο 21χρονος γιος του προκειμένου να απολογηθούν για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στα Ανώγεια το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων και στοίχισε τη ζωή του 23χρονου Μανόλη Στρατάκη.

Οι δύο άντρες μετά την παράδοσή τους στις αστυνομικές αρχές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου τους άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονία κατά συρροή από κοινού, παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοχρησία.

Εκεί ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.

Την ίδια ώρα τα αστυνομικά μέτρα περιμετρικά τόσο στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου όσο και στο Δικαστικό Μέγαρο ήταν δρακόντεια υπό το φόβο αντιποίνων από συγγενείς του θύματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος και ο 21χρονος δεν παραδόθηκαν σε αστυνομικό τμήμα αλλά έκλεισαν «ραντεβού» με τους αστυνομικούς σε δρόμο των Σισών – που βρίσκεται στα σύνορα των νομών Ηρακλείου Ρεθύμνου.

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας στο σημείο της συμπλοκής από όπου και συλλέγονται στοιχεία που θα διαφωτίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το φονικό. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες και από άλλο όπλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο δικηγόροι των φερόμενων ως δραστών είναι φειδωλοί στις δηλώσεις τους λέγοντας πως χρειάζονται «λεπτοί χειρισμοί στην συγκεκριμένη υπόθεση» ενώ την ίδια ώρα καλούν την κοινωνία των Ανωγείων να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανώγεια ανακριτής δολοφονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ