Βρήκαμε τα πιο γευστικά και μυρωδάτα τσουρέκια της Αθήνας -Μαστίχα, μαχλέπι και το αβγό στη μέση [εικόνες]

Μπορεί τα Χριστούγεννα να γίνεται μάχη για το ποιος είναι ο βασιλιάς του τραπεζιού, ωστόσο, το Πάσχα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με το τσουρέκι να κυριαρχεί στο τραπέζι μας.

Η αλήθεια είναι πως τρώγεται όλο τον χρόνο, παρόλο αυτά το Πάσχα έχει την τιμητική του, με τις περισσότερες νοικοκυρές να προτιμούν να το αγοράσουν από ζαχαροπλαστεία και φούρνους και όχι να το παρασκευάσουν οι ίδιες, καθώς η διαδικασία είναι άκρως μπελαλίδικη.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ρωτήσαμε, μάθαμε, δοκιμάσαμε και σας έχουμε τα καλύτερα τσουρέκια της αγοράς. Εκείνα τα μοσχομυριστά με άρωμα μαστίχας και μαχλέπι που δεν έχουν αντίπαλο και σε κάνουν να θες να τα φας ολόκληρα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσουρέκια Αθήνα γευστικά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ