Καμμένος προς ΣΥΡΙΖΑ: Οσο είμαστε στην κυβέρνηση, το Aγιο Φως θα έρχεται με τιμές αρχηγού κράτους - iefimerida.gr

Καμμένος προς ΣΥΡΙΖΑ: Οσο είμαστε στην κυβέρνηση, το Aγιο Φως θα έρχεται με τιμές αρχηγού κράτους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στη συζήτηση που προσπάθησαν να ξεκινήσουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγή στο καθεστώς κάτω από το οποίο έρχεται το Άγιο Φως στην Ελλάδα θέλησε να βάλει ο Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στη κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, είπε: «Όσο είμαστε κυβέρνηση, το Άγιο Φως θα το υποδεχόμαστε με τιμές αρχηγού κράτους».

Αναφερόμενος την κατάσταση που δημιουργείται στη χώρα μετά τη διαπραγμάτευση, είπε ότι η Ελλάδα εισέρχεται σε μια καινούργια ρότα που θα φέρει γαλήνη και ανάπτυξη.

Ως προς τη συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, ο κ. Καμμένος υπενθύμισε τη δέσμευση των ΑΝΕΛ προς τον ελληνικό λαό περί αμείλικτης στάσης σε θέματα διαφθοράς και «ομερτά», προσθέτοντας ότι για τα εξοπλιστικά ήδη έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις και ότι οι ΑΝΕΛ και η κυβέρνηση συγκρούστηκαν με πάσης φύσεως συμφέροντα, συμπεριλαμβανομένων και των εκδοτικών. Τέλος, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι και το κόμμα εισέρχεται σε νέα φάση οργάνωσης με δημιουργία κομματικών δομών σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος Άγιο Φως
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ