Η στιγμή της σύλληψης τοξικομανούς στη Γερανίου -Νωρίτερα είχε αρπάξει τσάντα στο Κολωνάκι - iefimerida.gr

Η στιγμή της σύλληψης τοξικομανούς στη Γερανίου -Νωρίτερα είχε αρπάξει τσάντα στο Κολωνάκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάββατό, ώρα τρεις τα ξημερώματα. Οδός Γερανιού. Ομόνοια. Στην φωτογραφία που εξασφάλισε το iefimerida.gr βλέπετε την στιγμή που αστυνομικός της ομάδας Ζήτα συλλαμβάνει νεαρή τοξικομανή, η οποία μία ώρα νωρίτερα είχε κλέψει τσάντα με προσωπικά αντικείμενα, χρήματα και κινητό τηλέφωνο από την περιοχή του Κολωνακίου, για να αγοράσει την δόση της, όπως όλα δείχνουν, από τις πιάτσες του «Λευκού θανάτου».

Η Χριστίνα Ι. θύμα της κλοπής περιγράφει στο iefimerida.gr
«Ήμασταν στο Κολωνάκι σε μπαρ και πίναμε ποτό σε ένα πολύ γνωστό μπαρ της περιοχής. Περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα είδαμε μια γυναίκα να μπαίνει στο μαγαζί. Φαινόταν ότι ήταν αναστατωμένη και ότι τα είχε λίγο χαμένα. Ο μπάρμαν μας είπε να προσέχουμε τις τσάντες μας, γιατί μάλλον θα την είχε ξαναδεί. Εγώ δεν τον άκουσα. Μετά από μισή ώρα που θέλαμε να φύγουμε κατάλαβα ότι έλειπε η τσάντα μου. Μέσα είχα χρήματα, κλειδιά αυτοκινήτου και το κινητό μου καθώς και το πορτοφόλι της φίλης μου. Βγήκαμε αναστατωμένες από το μαγαζί και καλέσαμε την Άμεση Δράση. Αμέσως ήρθαν δύο μοτοσυκλετιστές της ομάδας Ζ. Ήταν δύο νέοι και πολύ ευγενικοί αστυνομικοί. Ανοίξαμε ένα δεύτερο κινητό και άρχισα να ψάχνω με την εφαρμογή find my iPhone. Το στίγμα έδειχνε ότι το κινητό βρισκόταν στην οδό Γερανίου στην Ομόνοια. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο ενός φίλου λοιπόν, και οι αστυνομικοί πήγαιναν μπροστά με τις μηχανές τους. Φτάνουμε στο σημείο. Εκεί σε μία γωνία έκαναν χρήση δύο τοξικομανείς και μία τρίτη γυναίκα περιφερόταν…».


«Οι περισσότεροι από την παρέα αναγνωρίσαμε την γυναίκα, που είχε κλέψει την τσάντα με τα χρήματα και το κινητό. Την πλησιάσαμε και την παρακαλέσαμε να μας τα δώσει. Άρχισε να λέει ότι ήταν μαζί της και μια άλλη. Και ότι αυτήν δεν πήρε τίποτα. Πήρα τηλέφωνο στο κινητό μού, από το κινητό της φίλης μου. Και άρχισε να χτυπάει δίπλα της. Εκεί ήταν και η τσάντα δυστυχώς χωρίς τα λεφτά και χωρίς τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Οι αστυνομικοί έψαχναν παντού και προσπαθούσαν να βοηθήσουν. Κάλεσαν περιπολικό και η γυναίκα συνελήφθη. Πήγαμε για κατάθεση. Είχε πάρα πολύ κόσμο στο τμήμα και τελειώσαμε στις 7 το πρωί. Οι άνδρες της ομάδας Ζήτα ήταν μαζί μας και παρά το γεγονός ότι είχε λήξει η βάρδια τους περίμεναν μέχρι το πρωί για να καταθέσουν. Τους αξίζουν συγχαρητήρια…».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ