Ρήγας (ΣΥΡΙΖΑ): Κανείς δεν μιλάει για εκλογές αυτή τη στιγμή -Υπάρχει η απόφαση που δεσμεύει τους πάντες - iefimerida.gr

Ρήγας (ΣΥΡΙΖΑ): Κανείς δεν μιλάει για εκλογές αυτή τη στιγμή -Υπάρχει η απόφαση που δεσμεύει τους πάντες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον απόηχο της παρέμβασης των «11» στην Κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας του κόμματος Παναγιώτης Ρήγας έσπευσε να ξεκαθάρισε πως «κανείς δεν μιλάει για εκλογές».

Μιλώντας στον real fm o κ. Ρήγας είπε πως «το κείμενο αυτό κατατέθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ συζητάει και συμβάλει στις σκέψεις μας. Υπάρχει η απόφαση που δεσμεύει τους πάντες. Δεν μιλάει κανένας για εκλογές αυτή τη στιγμή και πάμε να ολοκληρώσουμε τη διετία».

Όπως είπε στη συνέχεια, «η στόχευση είναι να βγούμε από το μνημόνιο, στις αγορές και να τελειώσει το πρόγραμμα που σημαίνει ότι μπορούμε να βγούμε από τη λογική της επιτροπείας».

Κληθείς δε να σχολιάσει το γεγονός ότι δεν μπορεί να υπάρξει παράθυρο για επαναδιαπραγμάτευση μέτρων είπε πως «δεν αναιρούμε κάτι από τη συμφωνία, αλλά αν η κατάσταση της οικονομίας είναι με ανοδική πορεία μπορεί να διαμορφωθεί ένας δημοσιονομικός χώρος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναγιώτης Ρήγας ΣΥΡΙΖΑ Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ